Cześć!
Dziś bez przepisu, ale mam za to taki dobry humor, że aż postanowiłam o tym napisać. Zostałam wyróżniona w konkursie magazynu KUCHNIA i co za tym idzie - mój przepis pojawi się w czerwcowym wydaniu miesięcznika! Wybrano moje empanadas z szałwiowym musem szparagowo-gruszkowym z szynką parmeńską.
Pamiętacie je? Przepis odświeżcie sobie klikając TU ! :) Jestem ciekawa jak wyjdzie interpretacja mojego dania przez prawdziwego kucharza i profesjonalne zdjęcia całości :D. Nie doczekam chyba końca maja :) Tak strasznie się cieszę ;) i zachęcam Was do wzięcia udziału w kolejnych edycjach!
Pozostaje tylko pogratulować :)
OdpowiedzUsuńNoooo moje gratulacje!!!
OdpowiedzUsuńTaka interpretacja kuchni hiszpańskiej zdecydowanie zasłużyła na wyróżnienie! Gratuluję :)
OdpowiedzUsuńBardzo wam dziękuję, teraz na was kolej, kolejne etapy trwają ;)
OdpowiedzUsuńGratulacje!
OdpowiedzUsuńGRATULACJE :)
OdpowiedzUsuńGratulacje - bardzo ciekawy przepis, wcale się nie dziwię że został wyróżniony ;-)
OdpowiedzUsuńGratuluję:) Bardzo fajny przepis;)
OdpowiedzUsuńGratulacje kochana!! :D Nie mogę doczekać się czerwcowego numeru! :)
OdpowiedzUsuńGratulacje! Prenumeruję Kuchnię, więc na pewno obejrzę :)
OdpowiedzUsuń