środa, 30 maja 2012

O mnie w 'Kuchni' krótko i na temat

Hej !
Kto już kupił czerwcową 'Kuchnię'? 
Ja wyczekiwałam wyjątkowo gorliwie, bo w owym numerze znalazł się mój przepis na pierożki z musem szparagowo-gruszkowym.
Kto jeszcze nie widział = zachęcam do kupna, a teraz wersja online dla tych najbardziej zniecierpliwionych!
Podoba się Wam efekt? Spróbujecie? Piszcie co sądzicie!
Pozdrawiam :)
Szana



16 komentarzy:

  1. Ja już kupiłam nowy numer "kuchni". Gratuluje przepisu, wygląda smakowicie i chętnie się na niego skuszę.

    OdpowiedzUsuń
  2. gratuluję, bardzo ładnie zepresentowane, ciekawy przepis :-)

    OdpowiedzUsuń
  3. Gratulacje! Ode mnie tym większe, że jakoś nie mam absolutne cierpliwości do robienia jakichkolwiek pierożków. Stanie przy garach dla samego stania uskuteczniam jak jestem wkurzona, żeby nerwy ukoić, ale wtedy lubuję się w siekaniu oraz obdzieraniu ze skóry ;)

    Muszę wypatrzyć tą Kuchnię w kiosku :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Gratuluję! Kuchnię już mam. :) Wyszło bardzo ładnie. Czaję się na kolejny miesiąc.
    Pozdrawiam
    Ania

    OdpowiedzUsuń
  5. GRATULUJĘ!! :) Pozwolę sobie "zgapić" to nadzienie i włożyć je w naleśniki, bo na pierogi chyba jestem zbyt leniwa ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Kuchnię już mam i muszę przyznać, że na widok tego przepisu pobiegłam do męża żeby mu pokazać jakie to musi być dobre :))) Nie doczytałam, że to Twój przepis. Gratuluję serdecznie! Na pewno wypróbuję w najbliższym czasie.

    OdpowiedzUsuń
  7. Dziękuję wam wszystkim, jak ktoś zrobi to piszcie, jestem ciekawa jak wam wyszło,
    pozdrówki!
    :-)

    OdpowiedzUsuń
  8. Jeszcze nie kupiłam, ale gratuluję - brzmi pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Szano - nie wyróznię się - po prostu gratuluję - smak zapowiada się wspaniały:)

    OdpowiedzUsuń
  10. Gratuluję :) Przepis bardzo ciekawy, jednak dla mnie ten smalec jest nie do przeskoczenia. Konieczna zamiana na tłuszcz roślinny;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Oczywiście, że już kupione i przeczytane :). Gratuluję :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Gratuluję! To nie lada wyróznienie!

    OdpowiedzUsuń
  13. Gratuluję..czytałam i nie omieszkam spróbować tego cuda..pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  14. Zaopatrzyłam się dzisiaj w nowy numer Kuchni :) Gratulacje!

    OdpowiedzUsuń

Przepraszam za włączenie weryfikacji obrazkowej, ale niestety z dnia na dzień dostaję więcej spamu.. Nie zniechęcajcie się i piszcie czy smakowało :)!